Menu
Košarica

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €

Samolepilna fototapeta - Velvet poppies

Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies
Varni nakup
Zanesljiva dostava
Garancija na zadovoljstvo
Samolepilna fototapeta - Velvet poppies

Frappe je zanesljiv partner za stensko dekoracijo. V vaše prostore vnesemo toplino, čarobnost in poskrbimo, da se boste zares počutili kot doma. Dekoracija je tista pika na i, ki jo potrebujete.

Vsi izdelki v naši spletni trgovini so izdelani po naročilu, da lahko zagotavljamo maksimalno kakovost. V večini primerov so izdelani v 1-4 dneh, izjema so le ročno slikane slike in španske stene. Vsi izdelki so narejeni po evropskih standardih kakovosti.

Dostavo izdelka lahko pričakujete v približno 2-5 delovnih dneh od dneva oddaje naročila, izjema so le španske stene in ročno slikane slike. Med vikendi in prazniki se izdelki ne dostavljajo. Več o dostavi si lahko preberete tudi tukaj.

30-dnevna garancija zadovoljstva
Najkvalitetnejša izdelava
24/7 email podpora: info@frappe.si
Na voljo več kot 10.000 izdelkov
127.08€
Brez DDV: 127.08€
  • Zaloga: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

Naše samolepilne fototapete o odlična izbira za vse, ki želijo na preprost način doseči spektakularen učinek metamorfoze notranjosti svojega doma! V kratkem času, brez potrebe po najemu dodatnih delavcev in nakupa številnih pripomočkov, lahko samostojno obnovite svoje stanovanje ali pisarno. Dobro izbrana fototapeta lahko ustvari vtis večje in prostornejše sobe, pestra ponudba velikosti in vzorcev pa ustreže tudi najbolj zahtevnim strankam.

Samolepilne fototapete predstavljajo vsestranski izdelek, saj jih lahko nalepite na celotno površino stene ali pa samo na izbranem delu kot poudarek, npr. na predelni steni, baru, kuhinjskem otoku ali celo … pohištvu. Naše samolepilne fototapete lahko uporabljate tudi za oblepitev pohištva. Zaradi številnih možnosti uporabe se lahko veselimo ob pogledu na priljubljeni motiv po celotnem stanovanju, na različnih površinah!


Samolepilne fototapete

Tisk najvišje kakovosti!
Samolepilna fototapeta "Samolepilna fototapeta - Velvet poppies" je natisnjena v tehnologiji HD z ločljivosto do 600 dpi, zaradi česa so barve žive in podrobnosti dobro vidne, ne glede na format fototapete. Tisk je natisnjen na samolepilno folijo z mat površino z gramaturo 50 g/m². Uporabljen tisk je odporen proti UV-žarkom, zaradi česa barve ne zbledijo tudi v primeru dolgotrajne izpostavljenosti sončni svetlobi.

Varni materiali
Samolepilna fototapeta je izdelana iz varnih materialov brez vonja, zato lahko plakat obesite prav v vsakem prostoru − brez skrbi jo obesite lahko tudi v spalnici ali otroški sobi.

Preprosta namestitev
Pred namestitvijo se prepričajte, da je površina (stena, sprednji del pohištva) ustrezno pripravljena, razmaščena, ravna, da so z nje odstranjeni prah in ostanki barve itd. Fototapeto nalepite v trakove tako, da postopoma odlepite plasti zaščitne folije od zgoraj in sproti odstranjujete zračne mehurčke, ki lahko nastanejo med lepljenjem. Hitro, preprosto, brez dodatnih težav. Tudi odstranitev je mačji kašelj!

Prenesi navodila

Varna embalaža
Fototapeto boste prejeli v roli s širino 49 cm, ki jo nato razrežete v skladu z vašimi potrebami. K vsaki rolici fototapete so priložena navodila za namestitev. Rolica je zaščitena s folijo in zapakirana v kartonsko škatlo.

Samolepilne fototapete – univerzalna dekoracija
V naši ponudbi boste našli številne različice, ki bodo očarale ljubitelje modernega stila kot tudi tiste, ki jim je pri srcu bolj tradicionalni stil. Samolepilne fototapete odlično krasijo vsak prostor, ne samo dnevne sobe ali spalnice, ampak tudi kuhinje in kopalnice. Vseeno ne pozabite, da jih ne nalepite na mesta z visoko vsebnostjo vlage ali mesta, ki so v neposrednem stiku z vodo.
Dimenzije delov:
490x280: 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha